Spring naar inhoud

Over ons

Heden Okt. 2023 : Het huidige team MADHOUSEDARTS bestaat uit Ronald Blankvoort, Henry Blankvoort (capt), Marcel Marsman, Alfons Kremer, Gerben Roebertsen , Andre Paalman en Gerwin Kolthoff ..
WIE ZIJN WIJ? … Lees hier onder het hele ‘doopceel’ van Dartteam MADHOUSE van 1996 tot heden ..
In 1996 is de basis gelegd voor het huidige Madhousedarts team. In dat jaar vervoegden Ronald Blankvoort en Henry Blankvoort zich bij het team van Andre Paalman en Hans Wijnhout, toentertijd nog spelend bij Cafe Nols in het centrum van Raalte. Wat begon als een leuk uitje werd al snel een fanatieke hobby en geloof het of niet, wij zagen het toen al als topsport! 😉
Na mooie dart seizoenen met als hoogtepunt enkele jaren eredivisie gooien werd Cafe Nols over genomen en veranderde de naam in Cafe de Gouverneur waar we nog enkele jaren bleven gooien totdat Hans en Andre besloten te stoppen in de SDC competitie en in de wilde bond hun geluk gingen beproeven. Ronald en Henry besloten samen met ‘coming’ man Marcel Marsman en later zijn zwager Andre Welgraven en nog later Ursulien Welgraven-Marsman op dezelfde voet verder te gaan.
Na enkele jaren kregen we de kans om op een nieuwe lokatie Taveerne Tivoli in Raalte verder te darten. Daar hebben we enkele jaren met plezier gedart en in het laatste jaar sloot ook onze huidige vaste speler Erwin Bisschop aan. Omdat Taveerne Tivoli niet echt dart minded was besloten we toch weer te verkassen. Dit keer kozen we voor Markzicht in Heino. Vooral omdat het centraler lag voor ons. Ronald woont in Lemelerveld, Henry en Erwin in Zwolle en Marcel in Heino. Ursulien en Andre hadden ondertussen afscheid genomen van ons team. Hier in Heino hebben we tot Februari 2015 in onze huidige samenstelling met veel plezier mogen spelen.
Het is Augustus 2015, er zijn nogal wat dingen veranderd. Cafe Markzicht is overgenomen door een nieuwe uitbater, Jan Beverdam heeft helaas ivm gezondheidsredenen moeten stoppen met het cafe. Nadat we het lopende seizoen bij Cafe de Baron hebben afgemaakt hebben we besloten ook in seizoen 2015/16 hier te gaan spelen. Er is ook een nieuwe speler aan het team toegevoegd. ‘Wij’ heten Alfons Kremer welkom bij Madhousedarts!
Mei 2016 – ondertussen zijn we weer een jaar verder en ook een seizoen verder. Een seizoen met wisselende resultaten. Na in de eerste helft boven in mee gedraaid te hebben moesten we in de tweede helft nog ons best doen voor lijfsbehoud. Wat uiteindelijk toch nog makkelijk lukte. Volgend seizoen nieuwe kansen, opnieuw bij Cafe de Baron ..
Aug. 2017 – Afgelopen seizoen (2016/17) was geen daverend sportief succes. We hebben op de laatste speeldag nog op het laatste nippertje directe degradatie weten te voorkomen. Via nacompetitie zijn we in de 2de div gebleven. Op naar het nieuwe seizoen maar weer! Nieuwe ronde, nieuwe kansen .. Game on!
Juli. 2018 – Het is eindelijk een feit, Madhousedarts degradeert uit de tweede divisie. Slecht seizoen wederom in ook wel een erg sterke poule. Niet altijd geluk gehad in de wedstrijden en uitslagen en uiteindelijk wel terecht gedegradeerd.  Uithuilen en verder gaan is ons moto. Kijken wat het nieuwe seizoen ons gaat brengen. Ditmaal in de Derde Divisie A ..
Sept. 2019 – Dit seizoen in de Derde div. gespeeld, weer eens wat andere dart locaties mogen bezoeken. Een leuke competitie met veel nieuwe teams, waarin wisselend werd gegooid en gepresteerd met als eindresultaat dat we als beste nummer 3 in de competitie gepromoveerd zijn naar de 2de Div.
Maart 2020 – Dit seizoen is er een die we niet gaan vergeten. Na 20 wedstrijden werd deze competitie door het corona virus als niet gespeeld beschouwd. Op moment van stopzetten stonden we op de een na laatste plaats. De SDC heeft de competitie stand na 13 gespeelde wedstrijden als eindstand gerekend wat voor ons inhield dat we rechtstreeks degraderen naar de Derde Div. Een rechtvaardige uitleg dus daar moeten we het meedoen.
Op dit moment spelen we nog met 6 spelers. Martin Stremmelaar had aangegeven vorig seizoen er mee te stoppen in de SDC en zich volledig op de Horeca Competitie in Zwolle te richten. Wel hadden we vorig seizoen en ook het huidige seizoen onze youngstar Dion Blankvoort als reservespelen ingelijfd en ook Erwin Bisschop heeft zijn wedstrijdjes meegepikt! Volgend seizoen kijken wat ons gaat brengen en natuurlijk wat er nog mogelijk blijft in de huidige 1,5 m maatschappij .. Kijken of er nog teams gaan stoppen en hoe we gaan herstarten, als we herstarten in September 2020.
Juli 2022 – We hebben besloten de aankomende competitie weer te gaan darten in de SDC. Enkele personen zijn nu definitief gestopt bij ons team, Erwin Bisschop & Martin Stremmelaar hebben ons dart team verlaten. Wel is onze Young star Dion wederom te bewonderen in ons dart shirt en een nieuw teamlid, Gerwin Kolthoff heten wij welkom.
Nadat in September 2020 de dartcompetitie niet herstart werd door o.a. aanhoudende corona perikelen hebben we 2 jaar niet competitie gedart.  In September 2022 September gaan we weer proberen een wedstrijd te darten. Dit zal hoog waarschijnlijk in de 3de Div gebeuren.

Loading