Spring naar inhoud

Nieuw seizoen 2019/20

Beste mensen,

Afgelopen weken heeft het bestuur en de wedstrijdcommissie weer de indeling voor het aanstaande seizoen gemaakt.

Schema Divisie 2A

Er zijn voor dit jaar 9 teams gestopt en er zijn 9 nieuwe teams bijgekomen. Dit heeft wel tot gevolg dat er veel ruimte is gekomen in de tweede divisie en daar hebben we dus teams door moeten schuiven vanuit de 3e divisie. We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met de nacompetitie uitslagen.

Zoals jullie weten proberen we zoveel mogelijk dezelfde speelavond aan te houden in de diverse poules, daarnaast proberen we rekening te houden met de onderlinge afstanden. Zoals ieder jaar een mega opgave wat ook nooit 100 % lukt. Mensen komen soms met onmogelijke voorkeuren voor ons, zoals bijv het liefst alle speelavonden op maandag, maar dan zie je dat we in totaal maar 6 of 7 maandagteams hebben.

De meest populaire speelavonden zijn woensdag en donderdag.

2e divisie: Hier speelde een probleem dat als we veel rekening hielden met eerst de speelavond en daarna ook de afstand er meerdere poules waren met 3 teams uit 1 locatie. Dat ging ons te ver. We hebben er daarom voor gekozen een mix met speelavond en afstand. En nog is het niet helemaal gelukt, we hebben nog steeds een paar teams dubbel. In alle poules rijdt men dus met deze indeling wel wat verder.

We willen graag op 1 augustus wedstrijdschema’s definitief hebben.

namens het bestuur en de wedstrijdcommissie

Jos Groen (voorzitter)

Loading